top of page

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

OPLEIDINGEN

FAMILIEBEDRIJVEN

FD logo_FDiB 20-25-60-25_R.jpg

Sterke relaties maken sterke bedrijven

Voor veel ondernemers is het familiebedrijf een levenswerk. Of dat levenswerk ook een meesterwerk wordt, hangt af van het evenwicht tussen de succesverhalen van het bedrijf en die van de familie. Want beschadigde relaties kunnen een negatieve invloed hebben op de bedrijfsprocessen en zelfs de toekomst van het bedrijf. Daarom leidt investeren in uw relaties tot meer levenskwaliteit en een zekere toekomst voor mens en bedrijf.
Met opleidingen en trajecten op maat helpt Family Dynamics in Business ondernemende families en koppels bij het bouwen aan hun relationeel vermogen. Dat relationeel vermogen is bepalend voor wat zij als koppel, familie én bedrijf kunnen presteren en verwerken.


ONS AANBOD
Meerdaagse trainingen (plenair)
Exclusieve maattrajecten
Workshops rond specifieke thema’s

Ga naar de website voor alle info en inschrijvingen:

www.familydynamics.be 

EMPLOYER BRANDING VOOR KMO'S

WM_logo LR.png

Onze missie is om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen hun authentieke positie op de arbeidsmarkt in te nemen zodat de geschikte kandidaten hen kunnen vinden en ontdekken.
Dat is een langdurig proces waarin je stap voor stap naar resultaten toe groeit. Dat proces kunnen wij in jouw bedrijf tot stand brengen. Geen proces dat met ons ophoudt maar dat met jullie begint. Zodat jij en je team uiteindelijk verder kunnen zonder externe hulp.

Het Familiemerk kan een sleutelrol spelen bij het uitdragen van het Werkmerk. Het is een keuze die niet vrijblijvend is maar die de merkbeleving uniek, authentiek en menselijk maakt.

Bel of mail naar Peter Baetens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tel. 0475/45.11.08

E-mail: peter@werkmerk.be 

GROEPSPRAKTIJK

RV_logo stickers.png

De groepspraktijk voor psychotherapie en coaching 'Het Relationeel Vermogen' is een samenwerkingsverband van verschillende zelfstandige therapeuten en coaches, met een menswetenschappelijke opleiding en gespecialiseerd in psychotherapie en/of systeemtherapie.
Dankzij de brede expertise van de psychotherapeuten kan u bij hen terecht voor:

  • Relatietherapie

  • Gezins- of familietherapie

  • Therapie bij rouw en verlies

  • Individuele therapie

  • Coaching voor kind en echtscheiding (KIES-coach)

Alle info op www.hetrelationeelvermogen.be

bottom of page